Geomekatron Alan Tarama Dedektör

  • Rov Dedektör

  • Metal Dedektör

  • Alan Tarama

  • 18 Mayıs 2013 Cumartesi

    Compass 3D

    ekranlı gpr

    COMPASS 3D , hedef bölgedeki düzensizlikleri tespit edebilen bir elektromanyetik impuls yöntemini esas almaktadir. Böylece alet çok fakli yapilari tanimlayabilmektedir. Bunlar arasinda tabaka olusumu, yer alti su seviyesi, kaviteler ve metalik madenler gibi dogal olusumlari veya borular, depolar, sandiklar ve benzeri objeleri sayabiliriz.
    COMPASS 3D, 2m derinlige inebilen bir manyeto metrenin yani sira 18m derinlige kadar zeminde bulunan objelerin yerini tespit edilmesini mümkün kilan bir radara sahiptir. Ayrica alet entegre jeo-elektrige sahiptir. Alet, 10cm x 10cm büyüklükteki anomailleri 30 cm´lik bir derinlikten itibaren tespit edebilmektedir.
    Ancak kesin sekilleri tanimlayabilmek için kullanici ölçüm esnasinda çok titiz hareket etmelidir. Buna karsin alet düzensiz arazilerdeki kullanim için son derece uygundur.
    Mikro islemci tarafindan kumanda edilen sistem sayesinde zemin hizalamasi, derinlik ölçümleri ve bilgi kayitlari otomatik olarak gerçeklestirilmektedir. Degerlendirme ise rahatça dahili bilgisayarda anında yapilabilmektedir. Burada taranan saha üç boyutlu bir grafik sayesinde analiz edilebilmektedir.Mikro islemci tarafindan kumanda edilen sistem sayesinde zemin hizalamasi, derinlik ölçümleri ve bilgi kayitlari otomatik olarak gerçeklestirilmektedir. Burada taranan saha üç boyutlu bir grafik sayesinde analiz edilebilmektedir.
    ekranlı ground peneatring radar

    -18metre derinlik
    -Bluetooth vasitasiyla görüntüleri es zamanli olarak dahili PCye aktarim
    -Hafizaya kayit fonksiyonu
    -,metal ayirim modu ile ayrım yapabilirsiniz.
    -Manyetometre
    -3 boyutlu yazilim

    ekranlı magnotometre.ekranlı magnotometre.ekranlı magnotometre
    Azami Ölçüm Derinligi 18 m
    Isletim Gerilimi 12 V
    Toplam Ölçü 170 x 200 x 65 mm
    Agirlik 1400 g
    Frekans Alani 9.35 Mhz

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder